Μέχρι το τέλος του μήνα κλείνουν, ψάχνει και εναλλακτικές για το γήπεδο

Έντονες διεργασίες γίνονται στην Ομόνοια για τον προγραμματισμό προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι προχωρημένες τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τους τρεις που έχει ως προτεραιότητα ο Χένινγκ Μπεργκ για να αποκτηθούν. Οι πράσινοι ευελπιστούν ότι οι παίκτες θα κλείσουν μέχρι και το τέλος του μήνα έτσι ώστε να ενσωματωθούν το γρηγορότερο στην ομάδα και να μπορέσουν να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ουσιαστικά να είναι έτοιμοι ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων της Ομόνοιας που ξεκινούν στις 20 Ιουλίου.

Φυσικά, μπορεί όπως γράψαμε οι προτεραιότητες να είναι τρεις και να αφορούν τον μεσοεπιθετικό χώρο, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός μέσου, ενός ακραίου επιθετικού και ενός επιτελικού χαφ, ωστόσο στην πορεία δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες ανάγκες αφού όσο είναι ανοικτή η μεταγραφική περίοδος όλα είναι πιθανά. Γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι προγραμματισμού είναι συνεχώς σε εγρήγορση και παρακολουθούν την αγορά έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Πάει Κυπερούντα

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Ομόνοιας συνεχίζεται κανονικά και από σήμερα το σκηνικό θα μεταφερθεί στα ορεινά όπου η θερμοκρασία τέτοια περίοδο είναι πιο ιδανική για προπονήσεις. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι μέχρι την Παρασκευή θα εγκατασταθούν στην Κυπερούντα, εκεί που θα ενσωματωθεί και ο Σέχου, ο οποίος παντρεύτηκε και απουσίαζε τις προηγούμενες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει λοιπόν στην Κύπρο και ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ομάδας του.

Το Σάββατο 26/6 είναι προγραμματισμένο το φιλικό προετοιμασίας της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και στις 28 του μήνα οι πράσινοι θα μεταβούν στην Πολωνία.

Ψάχνει εναλλακτικές

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, η Ομόνοια υπέβαλε πρόταση στη διεύθυνση του ΓΣΠ έτσι ώστε να προκύψει συμφωνία για συνεργασία, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει. Στην πρότασή της ζητά χαμηλότερο ποσό εξόδων για χρήση του γηπέδου και εκμετάλλευσή του κυρίως τις ημέρες των αγώνων. Προς το παρόν δεν προκύπτει συμφωνία, έτσι αναζητά εναλλακτικές επιλογές.

Προηγούμενο άρθροΓίνεται ενδελεχής έρευνα…
Επόμενο άρθροΣύντομα εξελίξεις
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.