«Με το mentality του προέδρου και το δικό μου, ο στόχος είναι ο τίτλος»

Για την προσπάθεια που θα γίνει ενόψει της νέας σεζόν μίλησε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet και όπως ανάφερε προσπάθεια θα είναι ο τίτλος.

Για την προσπάθεια ενόψει της νέας σεζόν: «Το γεγονός πως δεν υπάρχει Ευρώπη δίνει λίγο περισσότερο χρόνο. Όμως μετά την περσινή σεζόν πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά και να μπει ξανά σε ρυθμό πρωταθλήματος να διεκδικήσει τρόπαιο».

Για το στόχο: «Το αν θα είναι επιτυχημένη ή όχι η χρονιά θα κριθεί στο τέλος του πρωταθλήματος. Όσο και αν ακούγεται δύσκολο, γνωρίζοντας το mentality του προέδρου και το δικό μου, ο στόχος είναι ο τίτλος. Τώρα αν δεν έρθει ο τίτλος δεν θα μας κατηγορήσει κανένας γιατί ο κόσμος αυτό που θέλει είναι να δει την ομάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να παλεύει».

Αν αισθάνεται έτοιμος ο ίδιος: «Ζω εδώ πολλά χρόνια, έχω περάσει από αυτή την ομάδα και έχω ζήσει πολλές και μεγάλες στιγμές. Ξέρω τον κόσμο και τα θέλω της ομάδας. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι προετοιμασμένος. Η διοίκηση έχει κάνει καλή δουλεία και έχω όλα τα εχέγγυα για να δουλέψω».