Με τη βούλα «μαυροπράσινος» και ο Μάντζης

Ο Ελλαδίτης επιθετικός ανακοινώθηκε από τους μαυροπράσινους

Επίσημη μορφή πήρε και η μεταγραφή του Βασίλη Μάντζη στον Ολυμπιακό.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός, που -όπως και ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς- χθες έδωσε τα χέρια με τον Χριστόφορο Τορναρίτη, ανακοινώθηκε από τους μαυροπράσινους και είναι και τυπικά πλέον παίκτης του «Τακτακαλά».

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Μάντζη! Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός επιθετικός.

Ο Βασίλης Μάντζης έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια με τις φανέλες των Χανίων και του Ν.Π.Σ Βόλου. Πιο συγκεκριμένα τις αγωνιστικές σεζόν 2015-16 και 2016-17 αγωνίστηκε με την ομάδα των Χανίων στη Super league 2, καταγράφοντας συνολικά 71 συμμετοχές με 12 γκολ και 5 ασίστ.

Το 2017 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ν.Π.Σ Βόλος πραγματοποιώντας 59 συμμετοχές, έχοντας συνολικά 21 γκολ και 4 ασίστ σε Super league 1 και Super league 2. Τη σεζόν 2018-2019 μάλιστα απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Super league 2.

Καλωσορίζουμε το Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του Ολυμπιακού μας!