Με Ουζόχο στο τέρμα

Μετά από αρκετό καιρό, ο Φαμπιάνο δεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Φράνσις Ουζόχο να παίρνει φανέλα βασικού. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο έμεινε Κύπρο για λόγους ξεκούρασης, ενώ στην Ελβετία δεν πήγε ούτε ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες δεν είναι ανησυχητικές, αλλά θεωρήθηκε σωστό να μείνει για να ξεκουραστεί. Αυτοί οι δύο μαζί με τους μόνιμα απόντες Κούσουλο και Μποτεάκ δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ίσως δούμε τον Σέχου μετά από καιρό, ενώ ο σίγουρος στο κέντρο της άμυνας είναι ο Γιούστε. Τώρα, ως παρτενέρ του θα επιλεχθεί ένας εκ των Λανγκ, Παναγιώτου, Χούμποτσαν.

Στο αριστερό άκρο θα παραμείνει ο Λέτσιακς, ενώ από εκεί και πέρα, στο κέντρο ο Μπασιρού με τον Γκόμεθ θα έχουν ρόλο ανασταλτικό, με τον Παπουλή κατά πάσα πιθανότητα να κινείται πίσω από τον Τσέποβιτς που έχει προβάδισμα αντί του Κακουλλή. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Τζιωνής και Λοΐζου.