Με κόσμο τα φιλικά της ΑΕΚ με ΑΠΟΕΛ και Εθνικό

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων στα φιλικά που θα δώσει με ΑΠΟΕΛ (7/8, 19:00, ΓΣΠ) και Εθνικό (8/8, 19:00, Δασάκι).

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημέρωνει για τους δύο φιλικούς αγώνες με ΑΠΟΕΛ και Εθνικό Άχνας, στους οποίους θα μπορεί να υπάρξει παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας.

Ο φιλικός αγώνας με το ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (07/08, 19:00) στο ΓΣΠ και οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Βόρεια εξέδρα. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Ο φιλικός αγώνας με τον Εθνικό Άχνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (08/08, 19:00) στο Δασάκι της Άχνας και οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα. Η γενική είσοδος ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ, τα παιδιά κάτω των 14 ετων δικαιούνται δωρεάν είσοδο

Για την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων θα υπάρξει ενημέρωση το συντομότερο δυνατό.

Με βάση το διάταγμα του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 30/07/21 η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες επιτρέπεται σε άτομα τα οποία:
1. Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστική τους σχήμα
2. Έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
3. Άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
4. Άτομα ηλικίας 12-15 μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.