Με Φελίπε είναι… αλλιώς

Με τον Χουάν Φελίπε η Ένωση… είναι αλλιώς και ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των βυσσινί στον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Φελίπε ένιωθε ενοχλήσεις και έλειψε πολύ από την ομάδα.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια απουσίαζε με την Ανόρθωση ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή στα παιχνίδια με Πάφο και Απόλλωνα. Τώρα θα ηγηθεί της δύσκολης προσπάθειας στο «Αμμόχωστος». Η προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους θα ολοκληρωθεί σήμερα. Στη διάθεση του Φερέρ επιστρέφει ο Ντένιγκ που εξέτισε την ποινή του ενώ και ο Πανός θα είναι παρών αφού προτιμήθηκε να απουσιάσει στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής των βυσσινί έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και η Ένωση θα πάει πάνοπλη στο «Αμμόχωστος». Η αυριανή αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά για την Ένωση δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Με διπλό οι βυσσινί μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της παραμονής ενώ σε αντίθετη περίπτωση η προσπάθειά τους θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη.