«Με €1.000.000 η Ομόνοια θα πει το “ναι” για Φαμπιάνο»

Καθημερινότητα έγιναν τα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φαμπιάνο. Η ομάδα του Πειραιά θα αποχωριστεί τον Σα ο οποίος οδεύει προς την Γουλβς, και στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Ομόνοια, βρίσκουν τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, νεότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportime.gr», τονίζει πως με 1.000.000 ευρώ το «τριφύλλι» θα πει το «ναι».

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Ζοσέ Σα, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του, ενώ όλο αυτό μπορεί να αλλάξει το status του Κωνσταντή Τζολάκη.

Ο Ζοσέ Σα ετοιμάζεται να γυρίσει στην Ελλάδα. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση, στο Ρέντη, για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αλλά πάει προς πώληση και ο Ολυμπιακός αναζητά τον αντικαταστάτη του. Όλο αυτό επηρεάζει και τον Τζολάκη.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας, είναι για τον Πέδρο Μαρτίνς ένα εξαιρετικό πρότζεκτ. Και αν μπορούσε θα του έδινε παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Δουλεύει μαζί του τα δύο τελευταία χρόνια. Εντατικά. Και για φέτος υπάρχει η άποψη πως μπορεί να αγωνιστεί περισσότερο.

Ωστόσο η πίεση στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη. Και για ένα νεαρό τερματοφύλακα, ένα λάθος μπορεί να αλλάξει πολλά. Χρειάζεται προσοχή. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, θα ήθελε να τον κάνει το Νο1. Ακόμα και τώρα. Που ο Ζοσέ Σα ετοιμάζεται για αποχώρηση.

Ο διεθνής άσος θα έρθει στην Ελλάδα. Για να ξεκινήσει προετοιμασία. Αλλά μάλλον χωρίς την οικογένεια του. Γιατί θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Οδεύει προς Γουλβς και αυτό δεν αλλάζει.

Ενήμερη η πλευρά του Φαμπιάνο

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ψάχνει τον γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό του. Υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον Φαμπιάνο. Που με 1 εκατ. ευρώ η Ομόνοια μπορεί να πει το ναι για να τον αφήσει να φύγει.

Ο 33χρονος άσος έχει εμπειρία τέτοια, που μπορεί να βοηθήσει τον Τζολάκη. Να του δώσει κι άλλη βοήθεια. Κάτι που θέλουν και οι Πειραιώτες.