Με δεύτερη νίκη στο Final 4 η Νέα. Σαλαμίνα

Δελτίο Τύπου ΚΟΠΕ

Η Νέα Σαλαμίνα είναι η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στο Final – 4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών και το Σάββατο 09 Απριλίου θα μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν και στο δεύτερο αγώνα την ΑΕ Καραβά με 3-0 στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» και με δυο νίκες προκρίθηκε.

Η ΑΕ Καραβά πάλεψε και τους δυο αγώνες, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι υποχρεώσεις της ομάδας τη σεζόν 2021-2022 ολοκληρώθηκαν.

Το προσφυγικό ντέρμπι πρόσφερε θέαμα με τη Νέα Σαλαμίνα να επιβάλλεται στα δυο πρώτα σετ με 25-20 και 25-22 σε 22’ και 24’ αντίστοιχα απέναντι ε μια ΑΕ ΚΑαραβά που πάλεψε. Με το υπέρ της 2-0 η Νέα Σαλαμίνα προκρίθηκε στο Final -4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών.

Στο τρίτο σετ όμως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ξεφύγουν 10-17 ενώ έλεγχαν πλήρως το σετ. Η ΑΕ Καραβά  μείωσε 14-18, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν ξανά κερδίζοντας  με 25-19 σε 24’ κέρδισαν με 3-0 σετ σε 70′

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (A. HERRERA):Herrera, Φιλοκράτους, Felipe, Ramma, Καρακατσάνης, Χατζηδαμιανού – Λίμπερο 1: Bαρνάβα, Λίμπερο 2: Μυλωνάς  – Αλλαγές: Καλαφάτης, Σοφοκλέους, Παναγιωτίδης,

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (K. ΑΔΑΜΟΥ):Barreto, Χατζηβασίλη, Balaque, Σαββίδης, Nικολάου, Bruque – Λίμπερο 1: Iωάννου, Λίμπερο 2: Τουμπή –Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Αχιλλέως, Α. Σαββίδης, Παφίτης, Χρίστου.

Διαιτητές: Mέμνων Αντώρκας – Κυριάκος Κογιώνης