Με Άννα Δεμιρτζή και Ηρακλή Καλάνοφ οι τελικοί στα Μονά του TEU14 του Ο. Α. Αμμοχώστου

Με δύο ενδιαφέροντες τελικούς που θα αρχίσουν στις 09.30 το πρωί, και θα έχουν παράλληλα κυπριακό ενδιαφέρον, ολοκληρώνεται το Σάββατο 12 Ιουνίου στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου το Διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe U14, που διοργανώνει αυτή την εβδομάδα ο όμιλος στις εγκαταστάσεις του στη Λεμεσό.

Η Άννα Δεμιρτζή θέλει να κλείσει ιδανικά το πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στον τελικό του Μονού Κοριτσιών, αφού ήδη κατέκτησε από το απόγευμα της Παρασκευής τον τίτλο στο Διπλό. Στον τελικό του Μονού θα αντιμετωπίσει την Μυρτώ Προϊμάκη από την Ελλάδα.

Στον τελικό των αγοριών, ο Ηρακλής Καλάνοφ θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Πουρναρόπουλο από την Ελλάδα.

Σε ότι αφορά στα Διπλά, οι τελικοί των οποίων πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες από Κύπριους αντισφαιριστές. Όπως προαναφέρθηκε, στα Κορίτσια, η Άννα Δεμιρτζή με παρτενέρ την Χρυσή Σμυρίδου από την Ελλάδα, νίκησαν άνετα τις Μπίζλσμα (Ολλλανδία) / Βάγκνερ (Γερμανία) με 2-0 (6-1, 6-2).

Στα Αγόρια, ο Μάριος Πραστίτης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με το κύπελλο του νικητή, αφού με παρτενέρ τον Πουρναρόπουλο, επικράτησαν του Κυπριακού διδύμου των Αχιλλέα Μακρή και Κωνσταντίνου Μεγάλεμου με 2-0 (6-3, 6-3).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής (12/06/2021) :

09.30 BS14      Καλάνοφ Ηρακλής (GRE) Vs Πουρναρόπουλος Στέφανος (GRE)

09.30 GS14      Δεμιρτζή Άννα (CYP) Vs Προϊμάκη Μυρτώ (GER)

Αποτελέσματα Διπλών (11/6/2021)

BD14     Πουρναρόπουλος Στέφανος (GRE) / Πραστίτης Μάριος (CYP) Vs Μακρής Αχιλλέας (CYP) / Μεγάλεμος Κωνσταντίνος (CYP)          2-0 (6-3, 6-3)

GD14     Δεμιρτζή Άννα (CYP) / Σμυρίδου Χρυσή (GRE) Vs Μπίζλσμα Σίλβερ (NED) / Βάγκνερ Ονάλε (GER)           2-0 (6-1, 6-2)