Με αλλαγές αλλά χωρίς υποτίμηση για την πρόκριση

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ηλίας Χαραλάμπους ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλου του Εθνικού με αντίπαλο τον Αχυρώνα στο Δασάκι (18:00).

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες που είχαν συνεχόμενα παιχνίδια και θα προτιμήσει άλλους που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο τερματοφύλακας Α. Χριστοδούλου, αλλά και ποδοσφαιριστές όπως οι Άδωνης, Κουμής, Κ. Ηλία, Τολμές, Ασούμπρε, Ελουντού, Πηλέας, Κυπριανού, Μωυσέως και Καράουσκς, αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αυριανό αγώνα.

Βέβαια όποιοι και εάν επιλεγούν από τον Ηλία Χαραλάμπους να αγωνιστούν θα έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση καθώς οι αγώνες είναι μονοί. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν θα αφήσει ικανοποιημένους κανένα από την ομάδα της Άχνας.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υποτίμηση προς τον Αχυρώνα και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο. Η προετοιμασία του Εθνικού θα ολοκληρωθεί σήμερα.