Μαυροπάνος: «Μόλις μιλήσω με την Άρσεναλ, θα ξέρω το μέλλον μου»

Το μέλλον του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και το αν θα συνεχίσει στην Στουτγκάρδη και του χρόνου απασχολούν εκτός από τους Σουηβούς και τον γερμανικό Τύπο.

Μάλιστα, ο διεθνής, πλέον, αμυντικός, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Bild», μιλώντας τόσο για αυτό το ζήτημα όσο και την πρώτου εμφάνιση με το εθνόσημο, σε επίπεδο Ανδρών.

«Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηα μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 23χρονος άσος που αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη, με την μορφή του δανεισμού από την Άρσεναλ.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ήξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ήταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου».

Παράλληλα, ο Μαυροπάνος μίλησε και για την επιστροφή του στην δράση, μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, αποκαλύπτοντας το… μυστικό του “όπλο”.

«Έχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κάνω έξτρα προπόνηση.Το ξεκινησα αυτό στην Άρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο», σχολίασε.