Μαυρής στο «Derby»: «Έγινε πραγματικότητα το όνειρο κάθε Ομονοιάτη»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Πολίτη (107.6) «Derby» μαζί με τους Πανίκο Χατζηλιασή και Ανδρέα Κάντηλο ήταν σήμερα ο εμβληματικός αρχηγός της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι ο ευρωπαϊκός όμιλος ήταν το όνειρο κάθε Ομονοιάτη, ενώ την ίδια ώρα υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Χένινγκ Μπεργκ.

«Αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και αυτούς που συνοδεύουν την ομάδα. Η Θεσσαλονίκη είναι στα πρόθυρα του lockdown. Θα προσέχουν πάρα πολύ, κακά τα ψέματα οι ποδοσφαιριστές είναι και οικογενειάρχες. Φαντάζεστε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν…», ανέφερε αρχικά.

Για την άδεια Τούμπα: «Ήταν το όνειρο του κάθε Ομονοιάτη να δει την ομάδα του να παίζει στους ομίλους. Είχαμε την ευχέρεια παλιά αλλά ο Ρουμάνος διαιτητής δεν μας άφησε. Και μπράβο σε όλο το φάσμα της Ομόνοιας, όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει σοβαρή πειθαρχεία, τακτικό πλάνο, τα πάντα….»

Για την άδεια Τούμπα: «Αν δείτε όλα τα αποτελέσματα βλέπεις παράξενα πράγματα. Ο κόσμος δίνει άλλη δυναμική. Δείτε τα αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ, της Λίβερπουλ…»

Για το πρωτάθλημα που είναι μονόδρομος: «Κάθε εβδομάδα έχει ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ταξίδια συνέχεια. Είναι άλλες οι συνθήκες σε κάθε χώρα. Θα είναι δύσκολο αλλά η ομάδα έχει την οικονομική ευχέρεια. Είναι κτισμένη καλά και οι μικροί δίνουν βάθος στην ομάδα».

Για τον Ηλία Χαραλάμπους: «Ο πατέρας του και η μητέρα του ήταν στην Αφρική. Για μένα λέει ότι ήμουν ο πατέρας του, τον είχα από 12 χρονών. Εξαιρετικό παιδί και το αξίζει».

Για τον κόσμο και τα μουρμουρητά: «Η UEFA το αφήνει στην κυβέρνηση. Φαντάζεστε τι θα γίνει στις καφετέριες όταν θα παίζουμε με την Αϊντχόφεν».

Εν τέλει είπε: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ».