Μαθημένος στα δύσκολα

Πιο έμπειρος πλέον στο Δασάκι, ο Ηλίας Χαραλάμπους φιλοδοξεί πως και φέτος θα κρατήσει τον Εθνικό στην κατηγορία των μεγάλων. Ο Κύπριος τεχνικός, που ανέλαβε πέρσι τον Εθνικό σε χρονικό σημείο που τον είχαν όλοι ξεγραμμένο, κατάφερε και πέτυχε τον άθλο της παραμονής. Φέτος μάλιστα που έκτισε ο ίδιος την ομάδα, σε συνεργασία βέβαια με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Απόστολο Μακρίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους, στοχεύει σε ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Η αποστολή είναι και φέτος δύσκολη, αλλά ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι μαθημένος στα δύσκολα και αυτό το απέδειξε.

Οι κινήσεις που έκανε είναι όλες γνωστές. Απέφυγε το άγνωστο και το μεγάλο ρίσκο και με αυτό τον τρόπο ετοιμάζεται να παρουσιάσει έναν Εθνικό έτοιμο για όλα. Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν οι Χριστοδούλου, Ιωάννου, Τολμές, Πηλέας, Άδωνη, Φόλμπρεχτ, Καράουσκς, Αμπντουλάγιεφ, ενώ θα γίνουν ακόμη δύο με τρεις κινήσεις.

Στο μεταξύ η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι. Αύριο θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την Λαμία, ενώ θα ακολουθήσει άλλο ένα την Τετάρτη με τη Λάρισα.