Μας φτάνει ο κορωνοϊός, δεν θέλουμε άλλα

Τη βδομάδα που μας πέρασε συνέβησαν πολλά και διάφορα στο ποδόσφαιρό μας. Γεγονότα που δημιούργησαν έντονο προβληματισμό. Πρώτα είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν έντονα, αρχικά στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας και ακολούθως στον Εθνικό Άχνας. Ύστερα ήταν εκείνη η περίφημη ανακάλυψη που έκανε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για υποψία χειραγώγησης παιχνιδιού!

Φίλοι μου, στο ποδόσφαιρο παγκόσμια δεν χωρούν πλέον προχειρότητες και ανοησίες. Θέλοντας και μη, όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα, οφείλουμε και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το πρωτάθλημα που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα θα τελειώσει κανονικά. Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται. Εκεί που του δίνεις την ευκαιρία, την εκμεταλλεύεται και σε χτυπά αλύπητα. Άρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τηρούμε όλους τους κανονισμούς και να προσέχουμε πού πάμε και τι κάνουμε. Μόνο έτσι ίσως καταφέρουμε να πάμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Σε διαφορετική περίπτωση, πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουμε στη μέση!

Κατά τ’ άλλα, η επιτροπή υποψιάστηκε ότι το ντέρμπι ήταν στημένο. Και το υποψιάστηκε χωρίς καν να υπάρχει παράξενη στοιχηματική κίνηση, χωρίς να έχει οτιδήποτε που να αποδεικνύει τις οποιεσδήποτε υποψίες. Το μόνο που είχε ήταν το «no comment» του Κετσπάγια και το «νέψιμο» του τερματοφύλακα προς τον παίκτη που θα χτυπούσε το πέναλτι! Με λίγα λόγια, αστεία πράγματα. Κι επειδή δεν είναι εποχή για αστειότητες στον χώρο του ποδοσφαίρου, προσοχή κύριοι, μας φτάνει ο κορωνοϊός, δεν θέλουμε άλλα…