«Μας είπε έχει τεράστια πρόταση από το εξωτερικό, συναντήθηκε με την Σαλαμίνα»

Τις τελευταίες ημέρες βούιξε ο τόπος ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε συνάντηση με άνθρωπο της Νέας Σαλαμίνας. Από τις αντιδράσεις οπαδών του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός με τη στάση του Κύπριου τεχνικού, με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν.

Με ποστάρισμά του ο Χριστόφορος Τορναρίτης, αφήνει υπονοούμενα για τον Κύπριο τεχνικό, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε ενημερώσει ότι έχει τεράστια πρόταση από το εξωτερικό και χθες άκουσε για τη συνάντηση με την Σαλαμίνα.

Πάντως, για ακόμη μία φορά τονίζει ότι στόχος για τη νέα χρονιά είναι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει μία θέση για τα ψηλά.

Η ανάρτησή του:

«Αγαπητοί φίλοι ,

Δεν έχω βρεθεί ούτε έχω μιλήσει προσωπικά με τον Πάμπο Χριστοδούλου . Συναντήθηκε με ένα μέλος του συμβούλιο πριν μια εβδομάδα και του ζήτησε 5-6 μέρες να μας πει τις θέσεις του γιατί έχει τεράστια 🤔πρόταση από το εξωτερικό.

Από ότι άκουσα χθες έκανε συνάντηση με την Σαλαμίνα.

Έχει κάθε δικαίωμα να προσπαθεί να βρει άλλη μεγαλύτερη κατά την άποψη του ομάδα και σίγουρα εμείς θα του ευχηθούμε καλή τύχη .

Αναμένουμε από την ΚΟΠ να δούμε της εξελίξεις σε σχέση με το πρωτάθλημα ποτέ ξεκινά κτλ .

Με οποιονδήποτε τρόπο θα κτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για τα ψηλά δώματα ΜΟΝΟ!!

Αφήστε με να κάνω την δουλειά μου , μείνετε κοντά στην ομάδα χωρίς μουρμουρητά και κουτσομπολιά και όλα θα πάνε καλά».