Μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις ο Μπεργκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις όσο αφορά το αρχικό σχήμα της Ομόνοιας.

Πολλά τα ερωτηματικά σε σχέση με το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν απόψε με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 20:00 στην «Αρένα». Ο λόγος, είναι το ότι η Ομόνοια θα αγωνίζεται και φέτος σε διπλό ταμπλό αφού θα συμμετέχει στους ομίλους του Europa Conference League.

Την περσινή χρονιά είδαμε την Ομόνοια να αγωνίζεται στους ομίλους του Europa League, σε μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω κορωνοιού, όπου σχεδόν κάθε εβδομάδα έπαιζε 2 παιχνίδια. Από 16 Σεπτεμβρίου στον 3ο προκριματικό του Champions League μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου η Ομόνοια πορεύθηκε σε ένα όμορφο αλλά συνάμα καταπονημένο ταξίδι.

Είδαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν χρόνο συμμετοχής με πιο τρανταχτό παράδειγμα το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ(2-1)στις 20 Σεπτεμβρίου όπου ο Μπεργκ κατέβασε μία ενδεκάδα με 11 ολόκληρες αλλαγές. Παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Φέτος υπάρχει η άνεση καθώς το πρόγραμμα των «πρασίνων» δεν είναι τόσο πιεσμένο. Όλα εξαρτώνται όμως από τον Νορβηγό τεχνικό ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε πιο βεβαρυμμένο πρόγραμμα.

 

Παντελής Παντελή