«Μας αναγκάζουν να το πιστεύουμε – Κόλαση και με τους περιορισμούς»

Ανακοίνωση ενόψει του αυριανού (27/7, 19:00) επαναληπτικού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ΓΣΠ εξέδωσε το Fan Club Λακατάμιας, αναφέροντας πως παρότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι περιορισμένες, όσοι αποτελούν την ομάδα τους αναγκάζουν πιστεύουν σε αυτήν.

Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων σημειώνουν πως ετοιμάζονται με την παρουσία τους να δείξουν ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο και προσθέτουν πως παρά τους περιορισμούς είναι καθήκον του κόσμου να κάνει το γήπεδο «κόλαση».

Aναλυτικά όσα αναφέρουν:

Περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Αύριο Τρίτη στις 19:00 η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της σε Ευρωπαικό επίπεδο ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια.

Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα το γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι περιορισμένες, όμως όλοι όσοι απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή μας ‘’αναγκάζουν’’ να το πιστεύουμε.

Θα είμαστε εκεί λοιπόν. Όχι τόσο για να απαιτήσουμε την πρόκριση, αλλά για να δείξουμε ακόμα μια φορά ποιός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του νησιού, να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας ότι ο ΛΑΟΣ της ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ δηλώνει παρόν και πιστεύει σε αυτούς, να δείξουμε στους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα ότι πιστεύουμε σε ένα λαμπρό μέλλον για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Έστω και με περιορισμούς λοιπόν, είναι καθήκον μας να κάνουμε το γήπεδο κόλαση για τους αντιπάλους με την παρουσία μας στις κερκίδες!

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 17:45.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Υ.Γ: Στον χώρο του συνδέσμου μας μπορείτε καθημερινά να βρείτε εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων του σωματείου μας. ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και με την βοήθεια μας μπορούμε να την κάνουμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ παντού.