Μαρτίνς για Ομόνοια: «Θα είναι μεγάλο λάθος – Θα ξέρουμε ποιοι θα αντικαταστήσουν τα κρούσματα»

Μεγάλο λάθος ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς πως θα είναι ενδεχόμενη υποτίμηση της Ομόνοιας από την ομάδα του, στον αυριανό (29/9, 22:00) επαναληπτικό των πλέι οφ του Champions League στο ΓΣΠ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει το ίδιο αποτέλεσμα (2-0) με τον πρώτο αγώνα, ενώ σε σχέση με τους δύο παίκτες της Ομόνοιας που είναι θετικοί στον κορωνοϊό και θα απουσιάσουν, δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τη μελέτη τους και μόλις μάθουν τους απόντες θα ξέρουν ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως να υποτιμήσουμε την Ομόνοια θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Να παίξουμε με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχουμε και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την Ομόνοια.

Αυτό που θέλουμε να δούμε ίδιο είναι το αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα μας φέρει στους ομίλους. Θέλουμε να δούμε περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από το α’ μέρος του πρώτου παιχνιδιού. Στο β’ μέρος ήμασταν αρκετά κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι μία δύσκολη διαδικασία χωρίς προετοιμασία και φιλικά. Η ομάδα θέλει βελτίωση σε πολλούς τομείς. Η ομάδα βελτιώθηκε αλλά θέλουμε παραπάνω. Με αυτήν την πραγματικότητα σίγουρα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες».

Για τις απουσίες της Ομόνοιας λόγω κορωνοϊού: «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι παίκτες είναι. Μόλις δούμε την αποστολή και ποιοι θα λείπουν κι επειδή έχουμε κάνει τη μελέτη μας, θα ξέρουμε και τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Έτσι θα έχουμε εικόνα πολύ γρήγορα».

Αν υπάρχει κάτι που τον ανησυχεί: «Αυτό που μας ανησυχεί είναι πως είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή και μπορεί να παίξει γρήγορα. Παράλληλα θα παίξει στην έδρα της και σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του».