Μαρτίδης: «Κάντε τα μαθηματικά»

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του Ερμή, Νικόλας Μαρτίδης, μετά την ήττα από την Πάφο (3-1) στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, που άφησε την ομάδα του στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

«Συγχαρητήρια στην Πάφο, δίκαιη η νίκη της. Η τριάδα των Φουρ, Βα, Βαλακάρι μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε με αλλαγή σχηματισμού, πήγαμε στο ημίχρονο με την ισοπαλία. Μετά το 2-1 ρισκάραμε, βάλαμε ό,τι επιθετικούς είχαμε στο παιχνίδι, κάναμε μια ευκαιρία από στημένη φάση αλλά δεν καταφέραμε κάτι σημαντικό. Δεν έχουμε καιρό να βλέπουμε πίσω, ξεκινούν τα πλέι οφ, έχουμε 14 παιχνίδια και κάθε παιχνίδι είναι εξάποντο, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η διαφορά δεν είναι τέτοια που δεν καλύπτεται, υπάρχουν 42 πόντοι, πιστεύω πολύ στην ομάδα και θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε».

Για τη μάχη της παραμονής και ποιες ομάδες θεωρεί πως θα είναι οι αντίπαλοι: «Πιο ψηλά η Πάφος έχει 32 και οι ομάδες που πέφτουν είναι στις 24. Κάντε τα μαθηματικά, 42 πόντοι είναι αρκετοί, από τη στιγμή που είναι όλοι κοντά δεν μπορείς να αποκλείσεις καμία ομάδα, με δύο νίκες είσαι πάνω με δύο ήττες είσαι κάτω».