Μαλέκκος: «Τελευταίως εννά… πουνιάρω τον Πρόδρομο»

Φιλοξενούμενος της εκπομπής Podcast Talks του Μάριου Νεοφύτου μαζί με τον Βάσο Ηλιάδη ήταν ο Κώστας Μαλέκκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που ασκείται στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και τα… έβαλε με τους φίλους των γαλαζοκίτρινων.

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο. Αφού σου αρέσει το ποδόσφαιρο, και για σένα είναι το παν και κάνεις και κριτική, πρέπει να βρεις τρόπο να πάεις στο γήπεδο. Κάνουν κριτική σε μία ομάδα που τα έκανε όλα τα τελευταία χρόνια. Ήδη άρχισαν να φέρνουν τον νου τους τώρα που πάει καλά η Ομόνοια. Έπρεπε μίνιμουμ να υπάρχουν 10.000 σε κάθε ματς».

Και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτοι αυτοί, γενικά μιλώ. Δεν δικαιούσαι να κάνεις κριτική άμα δεν πάεις στο γήπεδο. Και σε ποιον; Σε μια ομάδα που τα έκανε όλα τα τελευταία χρόνια».

Για τον Πρόδρομο Πετρίδη: «Αφού μου δίνεις πάσα για τον φίλο μου τον Πρόδρομο, που τελευταίως εννά τον… πουνιάρω, ακούω διάφορες κατηγορίες. Εγώ όταν πήγα στον ΑΠΟΕΛ είχα μπροστά μου 300.000 λίρες, την στιγμή που θα πηγαίναν να πιάσουν τα κύπελλα από το σωματείο. Προσωπικά λεφτά έβαλε μπροστά μου ο Πρόδρομος και κατηγορούν έναν άνθρωπο που έκαμε τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι απίστευτο πράγμα. Έκαμε λάθη, αλλά έχει κανένα που δεν έκαμε; Ανέλαβε την στιγμή που θα έκλεινε η ομάδα. Εγώ όταν πήγα στον ΑΠΟΕΛ, είχε εφτά χρόνια να πιάσει πρωτάθλημα. Τα θυμάμαι αυτά… Δεν μπορούν να κατηγορούν αυτόν τον άνθρωπο».