Μαλέκκος: «Είμαι προχωρημένος, θα αρχίσουν στον Παπασταύρου όπως κάνουν στον Πετρίδη»

Για την Ομόνοια και την επιτυχία της στην Ευρώπη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα αναφέρθηκε ο Κώστας Μαλέκκος στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι Βάσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου. Ο παλαίμαχος άσος… έβγαλε τον καπέλο στον Σταύρο Παπασταύρου για την οργάνωση της Ομόνοιας, αλλά υπογράμμισε ότι με την… πρώτη στραβή θα του αρχίσουν όπως κάνουν με τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Επίσης είπε ότι ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ έκανε λάθος με την χρησιμοποίηση του Ανδρόνικου Κακουλλή ως βασικού.

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος: «Τελευταίως εννά… πουνιάρω τον Πρόδρομο»

Αρχικά ανέφερε: «Έκανε λάθος ο Μπεργκ με την χρησιμοποίηση του Κακουλλή, όχι γιατί δεν είναι καλός προς Θεού. Έκανε εγχείρηση στο ζυγωματικό από όσο ξέρω. Τον βάζεις με δύο Σέρβους θηρία σίγουρα θα φοβόταν να μην κτυπήσει ξανά. Μπορούσε η Ομόνοια να περάσει και πριν τα πέναλτι».

Μετά για την Ομόνοια και τον Παπασταύρου τόνισε: «Πάει καλά ο Παπασταύρου και είναι δεδομένο. Είναι καιρός του όμως θα του αρχίσουν. Να σου πω κάτι γιατί είμαι προχωρημένος. Πόσα εκατομμύρια έπιασε; Σχεδόν 10 και έβαλε 6. Αύριο αν ΄έρθει καμιά αποτυχία, θα αρχίσουν όπως αρχίζουν του Πρόδρομου, “καλά ρε πως έβαλες εκατομμύρια, αφού έπιας τα”. Αλλά έχουν πλήρη οργάνωση τους βλέπω και χαίρομαι. Είναι πιο φίλος μου ο Λουγκρίδης, ανέφερε κάποιος τι έκανε με τους τερματοφύλακες; Δεν είναι τυχαίο αυτό…».