Μαλεκκίδης: «Έφθασε η ώρα για το επόμενο βήμα»

Το αντίο του στον Άρη μέσω των social media είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, Γιώργος Μαλεκκίδης.

Ο Κύπριος αμυντικός μέσος συνεχίζει στους κυανόλευκους και θέλησε με την αναφορά του να ευχαριστήσει για όλα πέρασε στην ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Κοιτάζοντας πίσω έχω ατελείωτες αναμνήσεις φορώντας την φανέλα του ιστορικού σωματείου του Άρη. Χρόνια με πολλές πολλές χαρές στις επιτυχίες μας αλλά και λύπες στις αποτυχίες μας. Ήταν χρόνια με πολλή δουλειά, στερήσεις και θυσίες.

Θα ήθελα αυτή τη σημαντική στιγμή για εμένα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς τους επώνυμους και ανώνυμους ανθρώπους στον Άρη που ο καθένας με τον τρόπο του στάθηκαν δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθεια μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του Άρη που σε αυτή την σημαντική στιγμή της καριέρας μου φάνηκαν συνεπείς απέναντι μου.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team και κυρίως τον προπονητή μου Λιάσο Λουκά για τη εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την πολύτιμη βοήθεια του στο να εξελιχθώ τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν άνθρωπος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους αλλά πιστούς και περήφανους Αρειάνους που μας ακολουθούσαν παντού δείχνοντας την αγάπη τους για την ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους γίναμε πραγματικά μια οικογένεια και τους εύχομαι ότι καλύτερο τόσο στον επαγγελματικό τους τομέα όσο και στον προσωπικό. Σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά και πάντα θα είμαι δίπλα στον Άρη!».