ΜακΚάρθι: «Αυτή είναι η ρίζα του κακού – Θα αξιολογήσουμε το υλικό μας»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Μικ ΜακΚάρθι. Ο Ιρλανδός τεχνικός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και… έβγαλε το καπέλο στους μαυροπράσινους για τους οποίους είπε ότι ήταν καλύτεροι και δίκαια κέρδισαν τον αγώνα.

Η δημιουργικότητα και η τελική πάσα στον αγώνα ήταν κάτι που προβλημάτισε ξανά τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, καθώς όπως δήλωσε μετά τη διακοπή περίμενε διαφορετική εικόνα.

Αρχικά είπε: «Αρχίσαμε καλά. Το τέρμα που δεχθήκαμε ήταν ένα λάθος από εμάς και ήττα δεν είναι αποδεχτή. Για να είμαστε δίκαιοι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η ομάδα που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι ανέλαβα εύκολη δουλειά. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Το πρόβλημα στη τελική φάση, στη σέντρα και στη πάσα ήταν κάτι που με απογοήτευσε γιατί τον τελευταίο καιρό δουλέψαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό. Προφανώς και τα γκολ που δεν σκοράρουμε είναι η ρίζα του κακού».

Για το υλικό και το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου: «Πρέπει να δουλέψω και να κάνω το καλύτερο δυνατό με τους ποδοσφαιριστές που έχω. Είμαι απογοητευμένος γιατί είχαμε δύο καλές εβδομάδες προπονήσεων. Γνωρίζω εγώ και ο βοηθός μου ότι πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε το παράθυρο των μεταγραφών τον Ιανουάριο, θα αξιολογήσουμε το υλικό που έχουμε και θα δούμε».