«Μακάρι να μην κλείσει η πρόκριση από αύριο»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport FM 104,0) παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αδυναμία των γαλαζοκιτρίνων να μπουν στην πρώτη εξάδα, ενώ σχολίασε και τους αγώνες κυπέλλου με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι δεν μπήκε το ΑΠΟΕΛ στην εξάδα: «Δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ να μπούμε στην εξάδα. Εκ των πραγμάτων φάνηκε πως ήταν δύσκολο γιατί δεν εξαρτάτο από την ομάδα μας. Αντίθετα, αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που τα κατάφερε. Η δική μας ομάδα πρέπει να μπει σε μια ψυχοφθόρο διαδικασία στο δεύτερο γκρουπ και να μείνει μακριά από περιπέτειες».

Για τους αγώνες κυπέλλου με την Ομόνοια: «Από ότι φάνηκε, ο ΑΠΟΕΛ όπως είναι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί την Ομόνοια. Σίγουρα όμως δεν είναι απαγορευτική αυτή η διαφορά. Μπορεί να μία προσεγμένη τακτική να κυνηγήσει κάτι καλό, όμως επειδή είναι δύο οι αγώνες, ευνοείται ο πιο δυνατός. Όμως όλα μπορούν να συμβούν. Μακάρι να μην κλείσει η πρόκριση από αύριο. Να έχει ένα αποτέλεσμα που να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό. Πρέπει να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ».