«Μάχη» Άρσεναλ και Νιούκασλ για Οσιμέν

Σε νέο στόχο στρέφονται... από κοινού οι Άρσεναλ και Νιούκαστλ μετά τη μεταγραφή του Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους, αφού πλέον φαίνεται πως έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον επιθετικό της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν.

Το όνομα του Ντούσαν Βλάχοβιτς διαγράφηκε οριστικά από τη λίστα μιας και ο Σέρβος ετοιμάζει βαλίτσες για Τορίνο, με τις Άρσεναλ και Νιούκαστλ να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους σε εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να ενισχυθούν στην αιχμή του δόρατος.

Και για μια ακόμα φορά, ο στόχος φαίνεται πως είναι… κοινός. Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», οι δυο αγγλικές ομάδες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βίκτορ Οσιμέν και έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διεργασίες για να ολοκληρώσουν το καλοκαίρι τη μετακόμισή του στη Βρετανία.

Ο τραυματισμός μάλιστα του 23χρονου Νιγηριανού στο πρόσωπο που θα τον κρατήσει εκτός συνολικά για τρεις μήνες δεν φαίνεται να αποθάρρυνε τους δυο μονομάχους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια άτυπη δημοπρασία για να τον αποκτήσουν.

Η Νάπολι πάντως από την πλευρά της αποτελεί ανέκαθεν σκληρή διαπραγματεύτρια και έχει ορίσει ως τιμή εκκίνησης τα 70 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.