«Μα γιατί μας αποκαλούν Κινέζους! – Η εταιρεία να στείλει προσκλήσεις στους παλαίμαχους»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ομόνοια μίλησε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Τάκης Μαυρή.

Για το πρωτάθλημα: «11 χρόνια ήταν πάρα πολλά για εμάς. Για τους παλαίμαχους και την ιστορία της. Πανάξια όμως φέτος τα κατάφερε. Μπήκε για πρώτη φορά στους ομίλους, ο προπονητής και το επιτελείο έκαναν σωστή διαχείριση και ήρθε το ζητούμενο».

Αν είναι η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της: «Θα συμφωνήσω. Κάθε τίτλος που παίρνεις, κύπελλο, πρωτάθλημα ή σούπερ καπ είναι καλά. Mπήκε και στους ομίλους».

«Η πορεία ξεκίνησε από πέρσι και συνεχίστηκε και φέτος. Είχαμε καλούς ανταγωνιστές, όπως είναι ο Απόλλων, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Ακόμη και ο Ολυμπιακός που ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου».

«Προς πίστη της κυβέρνησης και της Αστυνομίας, ο αυθορμητισμός μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε. Τούτα είναι και παγκόσμια και ευρωπαϊκά. Σου το λέω αν δώσουν το «οκ» για 3.500 στις κερκίδες, θα έχει και 15.000 από έξω. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι διψασμένος και δικαιολογημένα. Μας κάνει κι εμάς τους παλαίμαχους περήφανους, είμαστε μέρος αυτής της ομάδας. Εγώ θα κάνω μία εισήγηση στην εταιρεία, να στείλει προσκλήσεις στους παλαίμαχους. Εύχομαι να εισακουστεί».

Για τον Φαμπιάνο: «Ο εγγονός μου ο Χρίστος έβαλε γκολ ο Τζιωνής και φώναζε Φαμπιάνο, έβαλε ο Παπουλής φώναζε Φαμπιάνο. Κι εγώ λέω γιατί… Επειδή ήταν εκεί σε σημαντικές στιγμές. Μπορεί να χρειαστεί σε δύο περιπτώσεις, αλλά τον θέλεις εκεί. Ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι. Ολόκληρο το οικοδόμημα στην Ομόνοια, από τους φροντιστές και όσους εργάζονται στην Ομόνοια».

Για τον Μπεργκ: «Η προσφορά του Μπεργκ και των συνεργατών του ήταν άψογη».

Αν υπάρχουν τα εφόδια για νέα αυτοκρατορία της Ομόνοιας: «Yπάρχουν. Δεν πρέπει να προτρέχουμε των γεγονότων. Εγώ ότι βγήκαν παίκτες που δεν τους ήξερε η μαμά τους, ο παπάς τους.. Σε εισαγωγικά το λέω. Αυτοί μαζί με τους έμπειρους, επαγγελματίες που παίζουν στις Εθνικές τους. Αποκτούν εμπειρίες».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας και τα πανηγύρια: «Μα γιατί μας αποκαλούν Κινέζους (γέλια). Τον κόσμο πρέπει να τον ζήσεις. Εμείς οι παλαίμαχοι όπου πάμε, αυτή η αγάπη του κόσμου, δεν περιγράφεται. Είναι τιμή μας που φορέσαμε τη φανέλα της Ομόνοιας».