Λύσεις από Μπερν;

Ένας παίκτης που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι ο 24χρονος Ιρλανδός μέσος Τζακ Μπερν, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει την έκπληξη για τις ενδεκάδες στα ντέρμπι του Τσιρείου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ιρλανδός να δώσει τη λύση για το δεξί άκρο, παρ’ όλο που αυτή δεν είναι η πραγματική του θέση.

Στο παρελθόν, όταν χρειάστηκε, οι προπονητές του τον χρησιμοποίησαν δεξιά και ανταποκρίθηκε θετικά. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε πώς θα καλυφθεί το δεξί άκρο, που θεωρείται πολύ σημαντικό για να δουλέψει σωστά στην επίθεση η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το μελάνι με Μακάρθι, η κουβέντα με Πρόδρομο και τι θέλει ο Πουρσαϊτίδης

Προηγούμενο άρθροΑυτούς, ποιος θα τους αποζημιώσει;
Επόμενο άρθροΑποκαλύψεις στο «Derby» για τα μεταγραφικά της Ανόρθωσης
ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.