Λούκας Ερναντέζ: Κινδυνεύει με εξάμηνη φυλάκιση λόγω παραβίασης περιοριστικών μέτρων!

Ο Ερναντέζ καλείται να παρουσιαστεί ενώπιον της ισπανικής δικαιοσύνης στις 19 Οκτωβρίου...

Μετά τον Τεό Ερναντέζ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, η μέρα πήγε άσχημα και για τον αδερφό του, Λούκας, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω παραβίασης περιοριστικών μέτρων!

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου καλείται να παρουσιαστεί σε ισπανικό δικαστήριο στις 19 Οκτωβρίου για να… επιλέξει το σωφρονιστικό ίδρυμα όπου προτιμά να εκτίσει την εξάμηνη ποινή του…

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Το 2017, είχε συλληφθεί μαζί με τη σύντροφό του μετά από καυγά τους σε δρόμο της Μαδρίτης (έπαιζε στην Ατλέτικο), με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί ένας μήνας κοινωφελούς εργασίας, καθώς και έξι μήνες περιοριστικά μέτρα… μεταξύ τους.

Το ζευγάρι τα βρήκε λίγο αργότερα και μετά από τέσσερις μήνες πήγε ταξίδι του μέλιτος, παραβιάζοντας τα μέτρα, με τον Ερναντέζ να τιμωρείται με εξάμηνη φυλάκιση. Κάτι που δεν συνέβη με την Αμέλια, καθώς δεν της είχε κοινοποιηθεί ακόμη η ποινή των περιοριστικών μέτρων!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί πάντως, το ενδεχόμενο να μην περάσει ούτε μέρα πίσω από τα σίδερα ο ποδοσφαιριστής είναι ορατό…