Ολοκληρώνεται το πλάνο Α στον ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ κι έτσι ο Ντανίλο θα είναι πλέον κάτοικος Αρχαγγέλου. Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του πλάνου Α όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας.

Τι λέει το πλάνο Α; Ότι η ομάδα θα κάνει όλες τις βασικές της μεταγραφές πριν αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, στις 16 του μήνα, όπου θα γίνει το δεύτερο και βασικό τμήμα της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει τέσσερις δυνατούς φιλικούς αγώνες. Βέβαια, εκτός του Ντανίλο, για να ολοκληρωθεί το πλάνο Α θα πρέπει να γίνει και η μεταγραφή δεξιού μπακ, αλλά αυτό δεν ανησυχεί καθόλου τον Πουρσαϊτίδη και την επιτροπή προγραμματισμού καθώς υπάρχουν 2-3 καλές περιπτώσεις υποψηφίων που είναι διατεθειμένοι να πάρουν αμέσως το αεροπλάνο και να έρθουν στην Κύπρο.

Το πλάνο Β

Εάν οι μεταγραφές φθάσουν τις επτά προτού η ομάδα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία (Γκιόργκι Κβιλιτάια, Τορνίκε Οκριασβίλι, Ανδρέας Καρώ, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Δημήτρης Θεοδώρου, Ντανίλο Κάμπος, δεξιός μπακ χαφ), τότε αμέσως θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο Β το οποίο θα δείξει αν η ομάδα που φτιάχνεται είναι ικανή για να κάνει πρωταθλητισμό, κάτι που θέλουν όλοι, προπονητής, διοίκηση και οπωσδήποτε ο κόσμος.

Σύμφωνα λοιπόν με το πλάνο Β, στα φιλικά, όχι το πρώτο και το δεύτερο, αλλά από το τρίτο και μετά, η ομάδα θα πρέπει να αποδίδει σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παίξουν με επιτυχία τον ρόλο που θα τους δοθεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος για νέες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, κάτι που δεν επιθυμεί κανένας αφού όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν διαθέτουν καλό όνομα και ιστορικό.

Τέλος ο Ζαχίντ;

Αν η μεταγραφή του Ντανίλο ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα, τότε θα κλείσει η πόρτα του Αρχαγγέλου για τον Ζαχίντ ή θα παραμείνει ανοιχτή; Το πιθανότερο είναι να κλείσει καθώς ο προϋπολογισμός με τίποτα δεν πρέπει να ξεφύγει. Άλλωστε να μην ξεχνούμε ότι πλην του Ντανίλο θα βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ και ο Ντε Βινσέντι. Πάντως, δεν αποκλείεται να έχουμε και έκπληξη αν αποκτηθεί δεξιός μπακ για τον Κατάλογο Β’ και να μείνει ανοιχτή θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας…