Ατάκα-μήνυμα προς τους νέους από τον Τσόρνιγκερ, ο δύσκολος χλοοτάπητας και η απάντηση για Ψύχα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Ζίλινα που θα διεξαχθή στην Σλοβακία το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τοποθετήθηκε για την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας του για ανατροπή του 1-3, ενώ αναφέρθηκε και στον πλαστικό χλοοτάπητα, στον οποίο δεν είναι συνηθισμένοι οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιανού: Είχαμε μια ήρεμη πτήση μέχρι να φτάσουμε. Ερχόμαστε με διαφορετικούς παίκτες, είναο ο Γιάνκα, ο Μαυρίας, ο Νταμπό… Είναι επιλογές για αύριο. Ηττηθήκαμε στο πρώτο, είναι μια δυσκολία για εμάς. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο σκορ που πρέπει να πάρουμε, στον πλαστικό χλοοτάπητα που είναι στα υπέρ του αντιπάλου. Ερχόμαστε με διαφορετικούς παίκτες για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Όλα για εμάς αφορούν στην πρόοδο. Δεν είναι μόνο οι ευχές, είναι η απόδοση στο γήπεδο. Σε σχέση με την πρόοδο, απαιτούμε από τους νέους παίκτες προσαρμογή στο τι θέλω. Δείξαμε πως έχουμε την ποιότητα. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως είναι το σκορ. Εδώ ήρθαμε για να το πάρουμε ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ιωάννης Πίττας: Σίγουρα το πλεονέκτημα δεν είναι υπέρ μας. Όμως ήρθαμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Θα καταθέσουμε ψυχή στον αγώνα. Είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος θα προκριθούμε.

Ο Τσόρνιγκερ απάντησε σε ερώτηση για τον Ψύχα κι αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αφού τέθηκε εκτός αποστολής: Δεν είναι τραυματίας. Αναλύσαμε ποιοι πρέπει να έρθουν με βάση το πλάνο μας και κρίθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή. Έχουμε ένα πλάνο και το ακολουθούμε. Ευχαριστώ που ρωτήσατε και νοιάζεστε γι’ αυτούς που δεν είναι στην αποστολή.

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα, ο Γερμανός είπε: Δεν μου αρέσει, δεν το προτιμώ. Σέβομαι όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε και στην Δανία όταν ήμουν. Δεν είναι όλες οι χώρες τυχερές όπως στην Κύπρο που είναι φυσικός.

Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: Στον γενικό τρόπο και στην φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξουμε κάτι. 2-3 παίκτες θα αλλάξουν όμως, αφού δεν είναι εδώ και ο Ψύχας.