Λέτσιακς: «Αυτό δείχνει ότι πρέπει να βελτιωθούμε»

Την ανάγκη η Ομόνοια να βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα του γραφείου Τύπου των πρασίνων με δηλώσεις του ο Γιαν Λέτσιακς.

Ο Τσέχος αριστερός μπακ, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου η Ομόνοια δέχθηκε πιέση από τους επιθετικούς της Αϊντχόφεν.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχε πίεση που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Η ποιότητα του αντιπάλου είναι μεγάλη και το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά στο τέλος μας πίεσαν πολύ και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Έφτιαξα να ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν», επισήμανε σχετικά με τη δυναμική της Αϊντχόφεν.

«Αγωνίστηκα ξανά σε ομίλους. Όταν αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι σε καλύτερους ποδοσφαιριστές, τεστάρεις σε πιο επίπεδο είσαι. Σίγουρα για τους νεαρούς Κύπριους είναι μεγάλα παιχνίδια. Μαθαίνεις πολλά από αυτά τα παιχνίδια», είπε για τις εμπειρίες που κερδίζει η Ομόνοια και έστειλε μήνυμα ενόψει συνέχειας.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε», ήταν το καταληκτικό του σχόλιο.