«Λέοντας» για τρία χρόνια ο Σάντος!

Κι άλλος Βραζιλιάνος στην ΑΕΛ...

Και το όνομα αυτού Μπρούνο Σάντος! Η ΑΕΛ έκλεισε τις βασικές τις μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ μέχρι το 2023.

Ο Σάντος άρχισε την καρίερα του από την Τσιτάντε και τις τελευταίες επτά σεζόν αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τις Σουρένσε και Φρεαμούντα από μία σεζόν και για πέντε στην Πάκος Φερέιρα.

Ο 27χρόνος άσος θα είναι το τρίτο βραζιλιάνικο απόκτημα του Ντούσαν Κέρκεζ, καθότι προηγήθηκαν οι Έουλερ Σίλβα και Ντανίλο Σόουζα.

Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπάκ Μπρούνο Σάντος μέχρι το 2023.

Ο Σάντος έχει αγωνιστεί στην χώρα του στην ομάδα Τσιτάντε, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίστηκε στην Πορτογαλία στις Σουρένσε και Φρεαμούντε από μια χρονιά και για πέντε χρόνια στην Πάκος Φερειρα ομάδα πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Καλωσορίζουμε τον Σάντος στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας».