«Λένε ότι η Ομόνοια δεν έπαιξε καλά, εμείς βάλαμε πίεση για να μείνουν πίσω»

Για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια και αυτό που ακολουθεί κόντρα στην Ένωση μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λεμεσού.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Παίξαμε καλά με την Ομόνοια. Ήταν ένα ντέρμπι, δεν παίζαμε μόνοι μας. Είναι σημαντικό στα ντέρμπι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μην χάσεις. Είμαστε λυπημένοι επειδή νιώσαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Άκουσα πολλές φορές να λένε η Ομόνοια δεν έπαιξε καλά. Για να παίξεις καλά πρέπει να σου δώσει την ευκαιρία και η άλλη ομάδα. Εμείς βάλαμε πίεση για να μείνουν πίσω».

Για τους στόχους: «Από το καλοκαίρι βάλαμε πλάνο για τρία χρόνια. Πρώτος στόχος είναι να πάμε Ευρώπη φέτος, αν έρθει κάτι άλλο θα είμαστε έτοιμοι να το πιάσουμε».

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Δύσκολο παιχνίδι. Όχι μόνο κέρδισε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, είναι και μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, σέβομαι το Παραλίμνι, έχουν καλούς παίκτες και έχουν τους δικούς τους στόχους. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Για τις νίκες της Ένωσης επί ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα όταν μια ομάδα κερδίζει ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είμαστε παραπάνω προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σίγουρα ένα γρήγορο γκολ θα μας βοηθήσει αλλά παίζουμε 90 λεπτά. Έχουν κάποιους παίκτες που κάνουν την διαφορά. Μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το ότι συμπληρώνει 100 συμμετοχές στον πάγκο της ΑΕΛ: «Νιώθω καλά, περήφανος. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα δω στο τέλος πόσα παιχνίδια θα έχω. Θα κρατούσα περισσότερο το ματς με το ΑΠΟΕΛ που κατακτήσαμε τον τίτλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σίγουρα».