Λανθασμένη ερμηνεία για τις… μπηχτές Χριστοφόρου στην Ομόνοια

Για τις δηλώσεις του πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, σημειώνοντας με τις αναφορές του ότι δεν έριξε μπηχτές προς καμία ομάδα.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είμαστε στα 9/10 για να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλές αναγνώσεις που μπορεί κάποιος να κάνει, σε αυτή τη β’ φάση. Η πιο εύκολη είναι πως φτάσαμε στην 9η αγωνιστική για να κάνουμε νίκη. Από εκεί και πέρα, αν αναλύσει κανείς τους αγώνες λίγο περισσότερο, στους 6 αγώνες που δώσαμε με τις ομάδες που είναι από πάνω μας στην βαθμολογία, χάσαμε μόνο 2 παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας δεν χάσαμε κανένα. Από την άλλη, με τις ομάδες που είναι από κάτω μας, δεν κερδίσαμε κανέναν. Δεν μπορώ να πω τι φταίει για αυτό, όμως φαίνεται πως δεν είναι θέμα ποιότητας, αυτό που μας έφερε σε αυτή τη θέση. Το χθεσινό παιχνίδι πάντως δεν έβαλε κάποιο θετικό πρόσημο στην φετινή σεζόν, θετικό πρόσημο θα βάλει το παιχνίδι της 15ης Μαΐου».

Για το πως προετοιμάζονται για τον τελικό: «Ο προπονητής μας κάνει διαχείρηση των καταστάσεων από όσα βλέπει στις προπονήσεις. Είχαμε αλλαγές, είχαμε και την διακοπή των εορτών του Πάσχα. Έχουμε ακόμα μέρες για τον τελικό. Το βασικό χθες ήταν να μην προκύψει κάποιο δυσάρεστο γεγονός, με κάποιον τραυματισμό, που δεν έγινε, άρα αισθανόμαστε ικανοποίηση».

Για την παρουσία κόσμου στον τελικό: «Ακούσαμε πολλά αυτό το διάστημα ως προς το τι θα συνέβαινε. Κινηθήκαμε μεθοδικά, θέσαμε από κοινού με τον Ολυμπιακό, αίτημα για παρουσία κόσμου, κάναμε μία πολυσέλιδη μελέτη για το πως μπορεί να συμβεί και να έχει κόσμο ο τελικός. Εμείς είχαμε εισηγηθεί 30%, η κυβέρνηση  αποφάσισε να έχει 15%. Από εκεί και πέρα, ξεκινά ένας πονοκέφαλος για εμάς. Υπάρχει συνεδρία του ΔΣ, με το θέμα να είναι ψηλά στην ατζέντα. Μόνο τα μηνύματα που πήραμε στο κινητό από χθες, πιάσαμε ήδη το διπλάσιο των διαθέσιμων εισιτηρίων. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως όλα τα πλάνα που έχει το Συμβούλιο, είναι πως τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα».

Για τις χθεσινές του δηλώσεις πριν το παιχνίδι: «Στο διαδίκτυο κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είπε ο άλλος. Στο διαδίκτυο σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζεται σωστά αυτό που λέει κάποιος. Η ερώτηση που δέχτηκα από τον συνάδελφο στην Cytavision, είναι αν ο Ολυμπιακός στέλνει μηνύματα για τον τελικό προς την Ανόρθωση με τις εμφανίσεις του. Εγώ απάντησα πως ουδέποτε η Ανόρθωση έχει πανηγυρίσει κάτι, πριν το κερδίσει. Από εκεί και πέρα δόθηκε μία ερμηνεία που δεν είχε σχέση με αυτό που απάντησα εγώ».