Κύριοι ξυπνάτε, σας κοροϊδεύουν!

Στη Β´ κατηγορία, η οποία ζει στον δικό της μοναχικό κόσμο, ξεκίνησαν και πάλι τα περίεργα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης, αμέσως μετά τον αγώνα με το ΘΟΪ βγήκε κι έκανε σημαντικές καταγγελίες για το στοίχημα και τη διαιτησία. Πάνω-κάτω, τα ίδια κατήγγειλε και ο Οθέλλος, αλλά ΠΡΙΝ το παιχνίδι του με τον Ονήσιλο. Ο Οθέλλος πριν τον αγώνα ήταν 1ος και ο Ονήσιλος 9ος. Ο πρωτοπόρος αγωνιζόταν στην έδρα του και οι εταιρείες στοιχημάτων έδιναν φαβορί τον Ονήσιλο (1,60)!

Εντελώς περίεργα και παράξενα πράγματα. Η ΚΟΠ, έστω και την υστάτη, συγκινήθηκε και αύξησε τους παρατηρητές σε κάποιους αγώνες. Λες κι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν λύνεται όμως. Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν πάρουμε στα σοβαρά τη Β´ κατηγορία. Να μην ασχολούμαστε μόνο με τη μεγάλη κατηγορία, αλλά να δούμε και την πιο κάτω κατηγορία, η οποία θα είναι το σκαλοπάτι εισόδου στην Α’. Ένα σκαλοπάτι που θα είναι δρόμος στρωμένος με κανονικό πρέμιξ και όχι με πέτρες και αγκάθια όπως είναι τώρα.

Επειδή οι περισσότεροι από εμάς είμαστε θαυμαστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο προς τα εκεί, για να δούμε πώς δουλεύουν οι Άγγλοι, ώστε να μην υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ της Πρέμιερ και της Τσάμπιονσιπ, και ειδικά με τις τρεις ομάδες που κάθε χρόνο κερδίζουν την άνοδό τους.

Εδώ, αντίθετα, κοροϊδευόμαστε. Τη Β´ κατηγορία τη θεωρούμε πρωτάθλημα της πλάκας για να γίνεται της… μαφίας και του στοιχήματος το κάγκελο! Ξυπνάτε κύριοι, σας πήραν είδηση και σας κοροϊδεύουν…