Κύριε Πετρίδη, πού οδηγείς τον ΑΠΟΕΛ;

Φαίνεται το πρόσφατο πάθημα της Ομόνοιας δεν έγινε μάθημα στον ΑΠΟΕΛ

Από τους ανεξάρτητους οίκους που έκαναν τους οικονομικούς ελέγχους του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, πληροφορηθήκαμε, πάνω – κάτω, τα εξωπραγματικά για την Κύπρο χρέη της εταιρείας. Βέβαια, μέσα από τη γενική συνέλευση των μετόχων πληροφορηθήκαμε ότι τα χρέη δεν είναι…τόσα εκατομμύρια αλλά… τόσα!

Μιλούμε για εκατομμύρια, πολλά εκατομμύρια, και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με παταγώδη αποτυχία για τoν ΑΠΟΕΛ, χωρίς έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια, με φυσικό επακόλουθο τα χρέη να μεγαλώσουν καθώς θα προστεθούν νέες αποζημιώσεις προς παίκτες που διατηρούν συμβόλαια αλλά πρέπει να αποχωρήσουν.

Παράλληλα θα πρέπει να τρέξει αμέσως ο προγραμματισμός, ο οποίος, επαναλαμβάνω, δεν περιλαμβάνει ευρωπαϊκά έσοδα και σίγουρα, λόγω διαφόρων καταστάσεων, και μειωμένα έσοδα από τα διαρκείας. Διαβάζουμε πλέον καθημερινά στις διάφορες ιστοσελίδες για μεγάλες μεταγραφές κι ονόματα κράχτες που έρχονται στον Αρχάγγελο (ήδη ανακοινώθηκαν οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια).

Φαίνεται το πρόσφατο πάθημα της Ομόνοιας δεν έγινε μάθημα στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, ο φετινός προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει με τίποτε να ξεπεράσει τα 4 – 5 εκατομμύρια. Ό,τι περισσέψει, αν περισσέψει, θα πρέπει να πηγαίνει στις οφειλές και στο σωματείο για να τηρείται η σχετική συμφωνία. Αγαπητέ κύριε Πετρίδη, προσγειωθείτε και μαζί προσγειώστε και κάποιους οπαδούς που παρασύρονται και πετούν. Ο ΑΠΟΕΛ δεν σηκώνει άλλα ρίσκα, άλλα εκατομμύρια στην πλάτη του. Σοβαρευτείτε, έστω και τώρα, μην ρισκάρετε, γιατί μπορεί να πάθετε ακόμα χειρότερα, και τότε κανένας δεν θα σώσει, όχι εσάς, αλλά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ!