Κυκλοφορεί λαχνούς 500 ευρώ η ΑΕΛ

Τη στήριξη του κόσμου της ομάδας ζητάει μέσω ανακοίνωσή της η ΑΕΛ, η οποία ακολουθεί πρωταγωνιστική πορεία στην τρέχουσα σεζόν. Οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βοηθήσουν καλούνται να αγοράσουν λαχνούς των 500 ευρώ με δώρο μια κορζιναρισμένη επετειακή φανέλα.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, μέσα στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας και του Covid-19, είναι εδώ και διαγράφει μια πορεία όπως την σχεδίασε η Διοίκηση και την θέλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι μας.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος η ΑΕΛ μας, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου.

Τώρα είναι η στιγμή για να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Γι΄ αυτό το λόγο η Διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση 200 λαχνών αξίας 500 ευρώ έκαστος με συμβολικό δώρο μια κορζιναρισμένη επετειακή φανέλα της ομάδας μας για τα 90 Χρόνια ζωής της, υπογραμμένη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς το σημαντικότερο μέρος της και τώρα είναι στιγμή για να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Στην φετινή μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

*Η κλήρωση του συμβολικού δώρου θα γίνει στις 10 Μαρτίου, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε οι 200 λαχνοί θα εξαντληθούν.

**Η συμμετοχή σας μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της AEL PODOSFAIRO DIMOSIA LTD (Τράπεζα Κύπρου, IBAN: CY58 0020 0195 0000 3570 0533 7777), ή με παράδοση μετρητών/επιταγής/Visa card στα γραφεία της ΑΕΛ στην Οδό Αγία Ζώνης 70.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μην διστάσετε να καλέσετε στο 25 33 1930».