«Κτύπησε» τον Ολυμπιακό στην αρχή και το τέλος η Καρμιώτισσα

Με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κι ένα στα τελευταία, η Καρμιώτισσα επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού, σε φιλικό που διεξήχθη στο κοινοτικό γήπεδο Κακοπετριάς.

Η ομάδα των Πολεμιδιών πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Φράγκου, οι μαυροπράσινοι ισοφάρισαν στο 20′ με εκτέλεση πέναλτι του Κυριάκου και η Καρμιώτισσσα βρήκε το γκολ της νίκης στο 92o λεπτό με τον Κωνσταντίνου.

Φυσικά το λιγότερο που ενδιαφέρει τους Χρύση Μιχαήλ και Γιάννη Πετράκη είναι το αποτέλεσμα αφού οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν το φιλικό κυρίως για να «ξεμουδιάσουν» τους παίκτες τους και να δουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:30, ξεκίνησε με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση, λόγω της μη έγκαιρης προσέλευσης ιατρού στο γήπεδο.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μιχαήλ, Μελάς, Σαμπίνια, Μανρίκε, Κυριάκου, Νάνι, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Αντί, Φαμπρίς Κα, Μάντζης

H αρχική ενδεκάδα της Καρμιώτισσας: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Πινσέλι, Ρόμο, Χριστοφή, Ανδρονίκου, Καπαρτής, Φράγκου, Χατζηβασίλης, Μπομπακάρς