Κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα, ενημερώθηκε η Ομόνοια

Συναγερμός (και) στον Απόλλωνα για κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην υποστηρικτική ομάδα των κυανόλευκων. Όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου των Λεμεσιανών, έχει ενημερωθεί τόσο η Ομόνοια (οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας) όσο και η Ομοσπονδία. Υπενθυμίζουμε πως θετικοί στον ιό τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν παίκτες από την ΕΝΠ, τον Ερμή, την Πάφο, την Καρμιώτισσα, την ΑΕΚ και την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τον εντοπισμό θετικού κρούσματος το οποίο αφορά μέλος της υποστηρικτικής ομάδας που υποβλήθηκε σε τεστ χθες το απογευμα.

Τηρώντας τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου, ενημερώθηκε άμεσα η ΚΟΠ και η Ομόνοια Λευκωσίας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (07/04) σε διαγνωστικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Η ομάδα μας θα ακολουθήσει όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο νόσησε καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του.

*Η επιλογή της κεντρικής φωτογραφίας είναι τυχαία.