Κρίσιμη εβδομάδα σε ευρωπαϊκό και γηπεδικό επίπεδο

Σε κρίσιμη εβδομάδα μπαίνει η Ομόνοια, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε γηπεδικό επίπεδο.

Αρχικά, η ομάδα της πρωτεύουσας θα επιχειρήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ώστε να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το εγχείρημα του Μπεργκ και των παικτών του δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και μαζί με τον 12ο τους παίκτη, θα προσπαθήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Από’ κει και πέρα, αρχές της εβδομάδας αναμένεται με αγωνία η απάντηση των Βρετανικών Βάσεων. Η Ομόνοια δήλωσε ως έδρα της το Δασάκι, ωστόσο η άρνηση των Βρετανικών Βάσεων έβαλε φρένο στην έναρξη των βελτιωτικών έργων και στα σχέδια των πρασίνων ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σταύρος Παπασταύρου ταξίδεψε με την αποστολή από την Κροατία για την Κύπρο και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Διευθέτησε τις απαραίτητες συναντήσεις, έδωσε τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονταν οι Βρετανικές Βάσεις, οι οποίες με την σειρά τους θα ανάψουν πράσινο ή κόκκινο εντός των επόμενων 24ώρων. Πάντως, στο στρατόπεδο της Ομόνοιας εκφράζεται αισιοδοξία πως δεν θα χαλάσουν τα πλάνα τους, όμως μέχρι το τελικό “OK”, δεν μπορούν να πουν τίποτα με σιγουριά.