Κρίσιμες ώρες στον Ολυμπιακό, τέλος ο Βόκολος και… τρέχουν

Μόλις 24 μέρες κατάφερε να μείνει ο Βόκολος στον πάγκο του Ολυμπιακού καθώς η διοίκηση των μαυροπρασίνων αποφάσισε να δώσει χαρτί απόλυσης στον Ελλαδίτη τεχνικό. Η ομάδα της Λευκωσίας μετρά τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με τον 50χρονο τεχνικό στο τιμόνι, γεγονός που τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Μάλιστα, οι μαυροπράσινοι δέχθηκαν 12 γκολ και πέτυχαν μόλις δύο.

Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού πήρε γρήγορα την απόφαση της αφού η ήττα από τον Εθνικό στο 90’+5 το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν το κερασάκι στην ήδη παραφορτωμένη τούρτα. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ελλαδίτη ίσχυε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η αποχώρηση του Πετράκη, το κύμα κορωνοϊού που χτύπησε την ποδοσφαιρική ομάδα και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έφεραν τον Ολυμπιακό σε πολύ δύσκολη θέση καθώς εκεί που αποτελούσε έκπληξη του πρωταθλήματος, έπεσε στο δεύτερο γκρουπ, στην 9η θέση και στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πλέον οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς το διοικητικό συμβούλιο καλείται να βρει τον τέταρτο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα στην φετινή σεζόν (προηγήθηκαν οι Πετράκης, Σεραφαίμ, Βόκολος) ώστε να την βοηθήσει να αποφύγει τους μπελάδες αλλά και να την βελτιώσει αισθητά στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, κόντρα στην Ομόνοια.