Κρίσιμες αποφάσεις προσεχώς, ποιοι συνεχίζουν

Τα προσεχή 24ωρα αναμένεται να «κλειδώσουν» οι αποφάσεις της διοίκησης του Απόλλωνα για τον τρόπο που θα λειτουργεί η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Βασικά θα ξεκαθαρίσει αν θα προσλάβουν τεχνικό διευθυντή ή αν θα πάνε σε ένα μοντέλο, στο οποίο ο προπονητής θα έχει τον τελικό λόγο στα ζητήματα σχεδιασμού της ομάδας. Αρχικά εκφράστηκε η άποψη να φέρουν ξένο προπονητή στον οποίο να δώσουν αυξημένες αρμοδιότητες.

Στην πορεία υπήρξε και η… τάση να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής ο οποίος να έχει το γενικό πρόσταγμα στα ζητήματα προγραμματισμού της ομάδας. Αυτός φυσικά θα έχει τον καθοριστικό λόγο για τον νέο προπονητή και στη συνέχεια για τον σχεδιασμό της ομάδας. Θα έχουν πάντως αρκετή δουλειά οι νέοι τεχνικοί υπεύθυνοι των κυανολεύκων, αφού θα μπουν στη διαδικασία να αλλάξουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, μόνο για τους Φλορεντίν Ματέι και Έκτορ Γιούστε ενδεχομένως να τους δοθούν προτάσεις για ανανέωση. Για τον Ζοάο Πέδρο υπάρχει μια προθεσμία στη συμφωνία που έγινε πέρσι το καλοκαίρι για να αποφασίσει η διοίκηση αν θα ανανεωθεί για άλλον έναν χρόνο το συμβόλαιό του.