Κρίσιμα μίτινγκ για τις Φωτοπούλου με φόντο τους Ολυμπιακούς

Το απόλυτο διήμερο των αδελφών Φωτοπούλου ήταν το Ευρωπαικό πρωτάθλημα στίβου Γ΄Κατηγορίας που έγινε στο Τσίρειο στάδιο στις 19-20 Ιουλίου 2021 με τις Ολίβια και Φίλιππα να κερδίζουν 3 χρυσά και ένα ασημένιο στα 4 αγωνίσματα που πήραν μέρος.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Ολίβια που κέρδισε τα 100 μ, τα 200 μ και στη σκυταλοδρομία 4Χ100.

Η Φίλιππα ήρθε δεύτερη στο μήκος, με τις δύο πρωταθλήτριες πλέον να έχουν μία πολύ σημαντική εβδομάδα μέχρι τις 29 Ιουνίου οπότε και έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν το όριο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Ολίβια θα πάει αύριο στην Αθήνα για να αγωνιστεί την Τετάρτη στο διεθνές μίτινγκ ΔΡΟΜΕΙΑ, το Σαββατοκύριακο θα είναι στο Βελιγράδι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Κύπρου για το Βαλκανικό πρωτάθλημα ενώ έπεται και σπουδαίο BRONZE LEAGUE MEETING στις Βρυξέλλες. Η Φίλιππα θα αγωνιστεί σε Βελιγράδι και Bρυξέλλες.

«Αυτό που θέλω είναι να βελτιώσω ακόμα περισσότερο τα ατομικά μου ρεκόρ και να καταφέρω να πιάσω την πρόκληση των Ολυμπιακών. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος και το όνειρο κάθε πρωταθλητή» η δήλωση της Ολίβιας Φωτοπούλου.

«Στο Τσίρειο ήρθα δεύτερη και σημασία είχε που πήρα βαθμούς για την Κύπρο κάτι που βοήθησε στην άνοδο στην δεύτερη κατηγορία, Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και πολύ διαφορετική από αυτή που συνηθίσαμε τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την CABLENET για την χορηγία που μας πρόσφερε και για το γεγονός ότι δείχνει έμπρακτα ότι πιστεύει και στις δυό μας» η επισήμανση της Φίλιππας Φωτοπούλου.