Κρίνεται των Ντιγκινί και Λάρσον

Μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξέρει ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης ποιους από τους αμφίβολους παίκτες θα έχει μαζί του αύριο στο «Τάσος Μάρκου. Η ενημέρωση που λάβαμε χθες έλεγε ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβουν το ματς με την ΕΝΠ οι Νικολά Ντιγκινί και Ντανιέλ Λάρσον.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος ο Γιάννης Γιαννιώτας. Οριστικά εκτός είναι οι Ντιέγκο Αγκίρε και Φάνος Κατελάρης, όπως και ο τιμωρημένος Αττίλα Σάλαϊ. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επανέλθουν οι Ζοάο Πέδρο, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Φλορεντίν Ματέι, Μπακαλί Νταμπό, ίσως και ο Εστεμπάν Σακέτι.

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Στις τάξεις του κόσμου άρχισαν να κάνουν σενάρια για τους παίκτες που πιθανόν να φύγουν από την ομάδα τον Γενάρη. Όπως γράψαμε και χθες, αν ο Λάρσον δεν «φτιάξει» την εικόνα του εντός των προσεχών εβδομάδων, είναι αρκετές οι πιθανότητες να τεθεί θέμα αποχώρησής του. Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για ποιους άλλους παίκτες θα χτυπήσει η καμπάνα.

Ένας παίκτης που… άνοιξε τελευταίος την πόρτα της εισόδου (επιστροφής ουσιαστικά) στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι ήταν ο Σερζ Γκακπέ. Ο Γάλλος επιθετικός μέχρι στιγμής έχει γράψει 143 λεπτά συμμετοχής. Ήταν βασικός μόνο στο ματς με την Καρμιώτισσα, μπήκε σε άλλα τέσσερα παιχνίδια ως αλλαγή. Η προσφορά του είναι «φτωχότατη», συνεπώς δεν αποκλείεται και αυτός να βρεθεί στη λίστα εξόδου.

Επιβεβαίωση για Ράιτσικ

Από τον Απόλλωνα το επιβεβαίωσαν μόνο για τον Ισραηλινό Χίκο Ράιτσικ, ότι θα συμβάλει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πρόκειται για επιχειρηματία που προφανώς έχει κοινά σημεία στη φιλοσοφία και στον τρόπο σκέψης με τους κυανόλευκους, γι’ αυτό και αποφάσισε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης να του δώσει αυξημένες αρμοδιότητες όταν με το καλό χτιστεί το γήπεδο στο Κολόσσι.

Για την άλλη εταιρεία με την οποία βρίσκονται σε επαφές τον τελευταίο καιρό για να αγοράσει σημαντικό μερίδιο μετοχών, προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος. Θέλουν να κλείσει τυπικά το deal και μετά να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.