Κρίνεται η ενίσχυση και η… ενδεκάδα

Μέσα από τα επόμενα φιλικά ο Ντούσαν Κέρκεζ θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε ακόμη μια προσθήκη ποδοσφαιριστή. Ούτως ή άλλως η μεταγραφική περίοδος επεκτάθηκε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για τις κυπριακές ομάδες οπόταν ο Βόσνιος προπονητής έχει την πολυτέλεια του χρόνου να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας.

Ως προς αυτό το ενδεχόμενο, είναι σημαντικοί και οι επόμενοι φιλικοί αγώνες της ΑΕΛ. Σήμερα η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα στις 18:00 στο κοινοτικό στάδιο του Αγίου Τύχωνα, παιχνίδι στο οποίο ο Κέρκεζ αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ώστε να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Ωστόσο, στο δυνατό φιλικό της επόμενης Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Αρένα» (19:00), ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους βασικούς ποδοσφαιριστές, δηλαδή αυτούς που υπολογίζει να βρίσκονται στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της νέας περιόδου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 18:00), και είναι σημαντικό η ομάδα να είναι πανέτοιμη στο πρώτο της ραντεβού, ώστε να κάνει μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα.

Ο Βόσνιος προπονητής δουλεύει καθημερινά στην τακτική ώστε να μεταδώσει στους παίκτες του το τι θέλει από αυτούς. Το φιλικό με την ΑΕΚ αποτελεί σημαντικό κριτήριο και δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος αντίπαλος πριν από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Λίγο πριν από την έναρξη του μαραθωνίου, ο Κέρκεζ θα διαπιστώσει σε ποιους τομείς υστερεί η ομάδα του ώστε να δώσει την απαραίτητη σημασία το αμέσως επόμενο διάστημα.