«Κρίμα και άδικο να μην έχουμε περισσότερους οπαδούς»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Λιάσος Λουκά μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι: «Επιστρέψαμε στις νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει να χτυπήσει στο ανοικτό γήπεδο και στις αντεπιθέσεις. Για μένα τακτικά έχουμε κάνει ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια φέτος. Δεν μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε εκτός από την τελευταία φάση. Εκεί ήταν ο Βάνα που όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήρθε στην Κύπρο και στην ομάδα για να αποδείξει την αξία του. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Είναι κρίμα και άδικο να μην έχουμε περισσότερους οπαδούς. Θεωρώ ότι ο Άρης έχει και απόκτησε και καινούργιους. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές, σε όλο το επιτελείο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

«Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Είμαστε στην τρίτη θέση με πολλούς κόπους. Ο πρώτος που το πίστεψε είναι ο ιδιοκτήτης και ο football director. Θα μπορούσαμε να είμαστε έκπληξη αλλά όχι όπως μας ονομάζουν για να κάνουμε μια νίκη που θα ακουστεί. Εγώ και οι παίκτες μου είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

Για το στόχο, αν βλέπει προς το πάνω: «Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό. Κερδίζοντας και τους βαθμούς είναι ότι καλύτερο. Το αφεντικό είναι ο ιδιοκτήτης και ο football director… Εγώ είμαι αφεντικό στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπορείτε να τους ρωτήσει μέσω των εκπροσώπων Τύπου για τους στόχους».