Κρατούν την καλή εμφάνιση

Έβγαλε αντίδραση ο Εθνικός στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και πάλι δεν πήρε αποτέλεσμα. Δέχθηκε την πέμπτη ήττα, έμεινε στον έναν βαθμό και στον πάτο της βαθμολογίας. Στεναχώρια επικρατεί στο Δασάκι, αλλά από την άλλη κρατούν την καλή εμφάνιση.

Ήταν μέσα στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του η ομάδα της Άχνας και θα μπορούσε φύγει από το ΓΣΠ με θετικό αποτέλεσμα. Ο Εθνικός προδόθηκε από δύο στημένα. Και τα δύο γκολ που δέχθηκε από τους γαλαζοκίτρινους προήλθαν από στατικές φάσεις, και αυτό είναι ένα θέμα που σημείωσε ο προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε και στο ότι η ομάδα του είχε πιο κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Χαραλάμπους έκανε αρκετές αλλαγές. Άφησε στον πάγκο τον Μπογκατίνοφ και έβαλε τον Χριστοδούλου.

Επίσης, δεν ξεκίνησε βασικός ο Μ. Ηλία (πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο πρωτάθλημα). Για πρώτη φορά ήταν βασικός ο Κ. Ηλία και επανήλθαν στην ενδεκάδα ο Θ. Ιωάννου, Τολμές και Φόλμπρεχτ. Το Σάββατο (17:00) ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ.