Κόπασε (για Τιμούρ) χωρίς καν διάψευση

Κόπασε νωρίτερα του αναμενομένου ο «θόρυβος» που προκάλεσαν τα ρεπορτάζ στο Αζερμπαϊτζάν περί επαφών του Τιμούρ Κετσπάγια με τη Νέφτσι. Ναι μεν τελευταίως είναι σύνηθες φαινόμενο να διαβάζουμε στο εξωτερικό ανυπόστατα δημοσιεύματα σε σχέση με παίκτες-προπονητές του πρωταθλήματός μας, όμως, από τη στιγμή που οι εν λόγω πληροφορίες (ακόμη) δεν διαψεύστηκαν θα περίμενε κανείς πως, μέχρι τουλάχιστον να συμβεί κάτι τέτοιο, το θέμα θα απασχολούσε.

Στο ότι δεν απασχολεί συνέβαλε αναμφίβολα το ότι στην «Κυρία» δεν υπάρχει ανησυχία, αντιθέτως οι ιθύνοντες της ομάδας αδιαφορούν. Όχι για το αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Κετσπάγια, αλλά για τα δημοσιεύματα αυτά. Παρότι ο Γεωργιανός βρίσκεται σε διακοπές και δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία του με τη διοίκηση ώστε να ξεκαθαριστεί το σκηνικό και να μπει… τελεία, οι κυανόλευκοι δεν… πείστηκαν από τα όσα γράφουν οι Αζέροι.

Μάλιστα, αρκετοί στις τάξεις του κόσμου της ομάδας κάνουν λόγο για επιτηδευμένες «διαρροές». Ασχέτως αν ασπάζονται ή όχι αυτήν την άποψη οι διοικούντες την Ανόρθωση, το σημαντικό είναι ότι δεν ανησυχούν καθόλου για το θέμα Τιμούρ. Εννοείται πως σε περίπτωση που προκύψει (από οποιαδήποτε ομάδα) επίσημο ενδιαφέρον για τον Κετσπάγια, η κουβέντα θα μπει πλέον σε άλλη διάσταση, όμως, επί της παρούσης δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.