«Κόντρα σε ομάδα με ίσως τους πιο ποιοτικούς παίκτες, ο χαρακτήρας δεν είναι αρκετός»

Χαρούμενος για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, που στάθηκε και στη χρησιμοποίηση μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια που η ομάδα του παραμένει αήττητη.

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έντονα συναισθήματα και δίκαια κερδίσαμε. Είχαμε λίγα θέματα με την πίεση που εξάσκησαν στις αρχές του ημιχρόνου, όμως παίξαμε γενικά σε πολύ καλό επίπεδο και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήταν έντονο παιχνίδι με τους οπαδούς των δυο ομάδων και υπήρχε πίεση. Πριν το παιχνίδι ζητήσαμε απ’ τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το επόμενο βήμα μετά τα δυο πρώτα νικηφόρα παιχνίδια καθώς κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ, με ίσως τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, ο χαρακτήρας δεν είναι αρκετός».

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Μπορώ να βελτιώσω πολλά πράγματα στον Απόλλωνα. Τις πάσες, τον τρόπο που κινούνται οι παίκτες και πολλά άλλα, όμως αυτό που δεν μπορώ να αλλάξω είναι την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών. Και οι παίκτες δείχνουν πως έχουν τη σωστή νοοτροπία. Η ομάδα βγάζει οικογενειακό κλίμα και κανείς δεν θέλει να βλέπει πρώτα τον εαυτό του στην ενδεκάδα και μετά την ομάδα, αλλά πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του».