Κόντρα Μπαρτομέου με τον Τσάβι

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου πέταξε τα καρφιά του σε βάρος του Τσάβι τονίζοντας ότι κάποιος που λέει ότι αγαπάει την ομάδα δεν αρνείται τις προτάσεις που του γίνονται

Tο όνομα του Τσάβι Ερνάντεθ “παίζει” δυνατά (η Mundo Deportivo έκανε λόγο ακόμη και για συμφωνία) τον τελευταίο καιρό για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα καθώς το μέλλον του Κίκε Σετιέν κρίνεται επισφαλές μετά τις τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που φέρνουν τους μπλαουγκράνα μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο 40χρονος Καταλανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ και θα παραμείνει στον πάγκο της και για την επόμενη σεζόν (2020-21). Στη συμφωνία των δυο πλευρών, ωστόσο, τέθηκε μια ειδική ρήτρα. Σύμφωνα με αυτή ο Τσάβι θα μπορεί ν’ αποχωρήσει σε περίπτωση που φτάσει πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να καθίσει στον πάγκο της.

Κάπου εδώ όμως μπαίνει στην εξίσωση ο Τζουζέπ Μπαρτομέου. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι έξαλλος με τον εμβληματικό πρώην αρχηγό της ομάδας. Ο λόγος; Οι μπλαουγκράνα φέρονται να έχουν κάνει δύο φορές πρόταση στον Τσάβι και εκείνος να την αρνήθηκε.

“Ο Τσάβι δεν ήταν πιστός στα λόγια του. Του καταθέσαμε δύο φόρες πρόταση για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας δυο φορές και τις απέρριψε και τις δύο εξίσου. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό για κάποιον που λέει ότι αγαπάει την Μπαρτσελόνα”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport24.gr